Onze projecten

Recente projecten

Of het nu gaat om een klein of groot project, alle projecten tellen bij Veka Handel & Transport! Om een impressie te geven vindt u hieronder een kleine selectie van onze recente werkzaamheden. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

782f18ed-55d6-4ce2-b843-c0f6a57a6cc6

Aanleg stelconplaten

Voor dit project mochten we nieuwe stelconplaten aanleggen, tevens hebben we een nieuw regenwater riool verzorgd. Dit door middel van van betonnen goten en een geheel nieuw rioolstelsel. Hierbij hebben we ook grondverbetering toepast.

Vervoer damwandplanken

Voor de opdrachtgever Visser en Smid Hanab mochten wij een vracht lange damwandplanken vervoeren. Onze knijperauto heeft aan de achterzijde deuren waardoor het mogelijk is om dit soort materiaal te vervoeren. Ook vervoeren we buizen tot wel 12 meter lang!

Laden en Lossen, vrachtwagen, veka transport, staal
Vrachtwagen, Hijskraan, Geel, Construction

Asfalt

Voor onze klant Versluys & Zn assisteren wij regelmatig bij het aanleggen van asfalt. Klinkers uitbreken, frees asfalt opladen of het vervoer van de benodigde materialen, Veka Transport is er klaar voor!

Beton blokken stapelen

Tijdens deze klus was de opdracht om 2 zogenaamde muren te maken van beton blokken. Wat belangrijk is hierbij dat dit netjes in het straatwerk word gezet zodat de muren niet kunnen schuiven en een onveilige situatie veroorzaakt.

fd41648c-2b28-415b-b099-d05bd1dcdb3c

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Iedere klus is anders! Vraag daarom een vrijblijvende offerte op zodat wij onze uitgebreide mogelijkheden met u kunnen bespreken.